Het ontstaan van Blocksock een sleeve die alle troep buiten je schoenen houdt!

In een wereld vol avonturen, sport en hard werken is er een voor veel mensen een bekende irritatie die de kop opsteekt, namelijk: troep, zand of steentjes in je schoenen. Blocksock is de oplossing! De Blocksock is een sleeve die over je schoen heen gaat om alle ongewenste indringers buiten de deur te houden. Ontworpen met oog voor detail en functionaliteit, biedt deze revolutionaire sleeve niet alleen bescherming voor je schoenen, maar ook voor het plezier en comfort van elke activiteit.

Het Ontstaan van Blocksock

Blocksock is ontstaan in de studententijd van Niels & Kayleigh. Ze speelden beide padel en werden gek van al het zand wat tijdens het spelen de schoenen in kwam, maar misschien nog wel vervelender al dat zand dat in huis teruggevonden werd. Daar moest iets op bedacht worden en dat is gelukt na twee jaar onderzoeken, uitproberen en weer uittesten van nieuwe prototypes was daar eindelijk de Blocksock. Een sleeve die ervoor zorgt dat er echt niks meer je schoenen inkomt, zonder vervelend aan te voelen en zonder warmte vast te houden in de schoenen. 

De Blocksock bleek echter niet alleen geschikt voor padellers. Inmiddels wordt de Blocksock ook gebruikt door tennissers, wandelaars, hardlopers, bouwvakkers en hoveniers. Blocksock zorgt ervoor dat elke stap die je zet, vrij is van hinderlijke ongemakken.

Anders dan de bekende gaiters en gamaschen

Wat maakt Blocksock anders dan gaiters en gamaschen? Het antwoord ligt in de doordachte en praktische benadering van het ontwerp. De Blocksock is geschikt voor alle schoenen met een hiel van 4 cm. Je hoeft met de Blocksock geen klittenband toe te voegen aan je schoen of bandjes onder je schoen door te halen. Hierdoor gaat de Blocksock een stuk langer mee en hoef je niet steeds extra accessoires te kopen als je nieuwe schoenen hebt. 

De Blocksock valt als een soort paraplu over de schoen heen. Dit voorkomt dat zand de schoen of sok betreedt. Uit ons maandenlange onderzoek is gebleken dat de voorkant van de schoen geen zand doorlaat. Het zand komt juist bij de enkels naar binnen. De enige oplossing voor dit probleem is dus om het gat rond de enkel te sluiten om zo het zand te weren. Met behulp van het haakje aan de voorkant en een speciale hiel van siliconen blijft de Blocksock zo zitten dat zand geen enkele kans heeft om in je schoenen en sokken te komen. 

De Blocksock is gemaakt van neopreen van 100% polyester. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en een stof die niet te warm wordt in de zomerse temperaturen.  Deze stof wordt ook veel gebruikt in sportkleding, zoals hardloopleggings. Ook kun je de Blocksock gewoon wassen op 30 graden.

De Toekomst van Comfortabele Voeten

De Blocksock revolutie is hier, en het belooft een toekomst van comfortabele, ongehinderde stappen. Of je nu op avontuur gaat in de natuur, jezelf uitdaagt op de sportvelden, of hard werkt op de bouwplaats of in de tuin, Blocksock is de bondgenoot die je nodig hebt.

Sluit je aan bij de revolutie. Laat Blocksock je begeleiden op elk pad, op elk veld, bij elke stap. Het is niet alleen een schoen accessoire; het is de belofte van onbeperkt comfort en bescherming voor elke stap die je zet.